“We hebben meer overzicht en bespaart ons erg veel tijd. We hebben vaak contact met onze gasten maar hoeven niet steeds bij het inchecken en uitchecken aanwezig te zijn.”

Camperplaats Stoutenburght
(NKC camperplaats van het jaar 2023)

“Wij waren al een poosje op zoek naar een geautomatiseerd systeem voor de in- en uitcheck omdat we niet alle dagen aanwezig kunnen zijn. Daarnaast hadden we de wens om de stroom te kunnen afrekenen naar gebruik. Dit komt allemaal samen in dit mooie systeem. We zijn ontzettend blij met het systeem en de service die geboden wordt.”

Campercamping de Bentelose Esch

“Wij waren direct vanaf het begin overtuigd dat wij een systeem wilden waar alles in moest zitten: in- en uitchecken, stroomverbruik, pinbetaling en natuurlijk administratie. Zo blij dat we dit systeem gekocht hebben, zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. We zijn eind augustus 2023 open gegaan en ook alle gasten vinden het een fantastisch eerlijk systeem. En de service van 24CAMP is geweldig!”

Camperplaats Boxtel

“Met meer dan 120 stroompunten hebben we nu een oplossing waarmee we het stroomverbruik onder controle hebben. Onze gasten zijn ook erg positief. Ze betalen alleen voor wat ze aan stroom gebruiken.”

Camperplaats De Zwaan

“Direct vanaf het begin waren wij overtuigd dat we een systeem wilden waar alles in moest zitten; in- en uitchecken, stroomverbruik, pinbetaling en natuurlijk administratie. Het geeft ons veel rust en overzicht”

Camperplaats Appelscha

“Ik kan eigenlijk wel zeggen dat het in- en uitcheck systeem één van de beste investeringen is geweest die we afgelopen tijd hebben gedaan.”

Camperplaats Skop’nboer